CEM ÖZERİ KIZDIRAN GÖRÜNTÜLER WEB TV
KAVGA KAMERAYA BÖYLE YANSIDI FOTO-GALERİ
Dün bir televizyon programına telefonla katılan ve Tolga Karaçelik ile Nurgül Yeşilçayın Cihangirdeki kavgasıyla ilgili konuşan Cem Özer, Karaçelike gözdağı verdi. Bu durumun oğulları sebebiyle sadece Yeşilçayı ilgilendirmediğini söyleyen Özer, Karaçelikten süje diye (suç dosyalarında özne yerine kullanılan sözcük) söz etti.
ONU ANNESİNİN EVİNDE BULDUM
Ben bugüne kadar Nurgülle ilgili hiçbir konuya müdahil olmadım, olmamaya çalıştım. Ancak olay artık ondan çıktı, çocuğumun annesiyle ilgili bir duruma geldi. Neticede girip çıktığı evde benim oğlum yaşıyor. Yarın öbür gün bu görüntülerin oğlumun önünde olması beni rahatsız eder. Es kaza eli kayar, oğluma gelir, oğlum düşer falan, sonra beni ziyarete gelirsiniz bir yerlere diyen Cem Özer, görüntüleri izledikten sonra Tolga Karaçelikle görüştüğünü de açıkladı: Bir gazetenin internet sitesinde görüntüleri izledikten sonra süje ile görüştüm. Kendi evini terk etmiş, annesinin evindeydi, orada buldum. Süjeyle yakın görüş teknikleriyle konuşuldu! Gerekli talimatları verdim. Sanıyorum bundan sonra Nurgülle görüşmeyecektir! Nurgül benim kıymetlimdir, Türkiyenin kıymetlisidir. Ona kimsenin zarar vermesine müsaade etmem. Ben toza bulanırım, onu toza bulamam. Bir zibidinin Türkiyenin kıymetlisine sokak ortasında böyle davranmaya hakkı yok.
TOLGA KARAÇELİKİN PANİK ANLARI
BEBEKİN HAVASI ONA İYİ GELMEZ!
Cem Özer, Bebekte, Nurgül Yeşilçayın evinin bulunduğu apartmanda yaşayan Tolga Karaçeliki oradan taşınmaya mecbur bırakacağını da ima etti: Sanırım kendisi ailesinin aldığı evde oturuyor. Sanırım ailesi artık evi satar, bu süjenin orada oturmasına müsaade etmez. Çünkü belli ki kendisinin sağlık problemleri var, Bebekin havası da epey rutubetli, sağlığına hiç iyi gelmeyecektir!
KUYRUĞU BACAK ARASINA SIKIŞTIRDI
Yüz yüze gerçekleşen görüşmenin detaylarına girmeyen Özer, Tolga Karaçelikten kendisine de Nurgül Yeşilçaya davrandığı gibi davranmasını istediğini, ama karşı tarafın buna cesaret edemediğini ileri sürdü: Aynı davranışı bana da göstermesini istedim, merak ettiğini söyledim. Ama denemedi. İşte o noktada olmuyor, yemiyor! Birden bire kuyruk bacak arasına sıkışıyor!
AMACI NURGÜL ÜZERİNDEN BİR YERLERE GELMEKTİ
Cem Özer, Tolga Karaçelikin Nurgül Yeşilçay üzerinden prim yapmaya çalıştığını da iddia etti: Bu süjenin Nurgülü taşıması zor. Babadan alınan harçlıkla hayat yürümez. İş yok güç yok. Yönetmenim diye çıkmışsın ortaya, bir tane filmin var, onun da gişesi yok. Yapımcı nereden girdim bu işlere demiş. Bunun amacı Nurgül üzerinden yürüyüp bir yerlere gelmekti. Bakın, biz yedi yıllık evlilik hayatımızda bu kadar ortalıkta görünmedik. O evde biz oturduk, bir kez balkonumuzda görüntülenmedik. Ama bu süje sürekli Nurgülü kameraların önüne taşıyor, piyasaya girmeye çalışıyor. Ayrılmak istemeyişinin sebebi de budur. Daha önce Türkü Turan diye biriyle beraberdi. Ondan nemalanamadı, bulabileceği en iyi insanı buldu.
OĞLUM TEHLİKEDE
Cem Özer, mahkeme kararıyla Tolga Karaçelikin apartmandan uzaklaştırılmasını isteyebileceğini söyledi: Beni sanatçı olarak bilirler. Bir entelektüel kimliğimiz var ama mahallede büyüdüm sonuçtu. Arkadaşım için aşağı mahalleye kavga etmeye gitmişimdir. Kendim için kavga etmem, kavga çıkarmam, kimseyi itip kakmam ama sevdiklerime zarar gelirse raconu keserim. Ayrıca elimde hukuki malzeme var. Yani aynı apartmanda oturmalarından dolayı uzaklaştırma alabilirim, benim oğlum tehlikede.









