Daha önce 5 hırsızlık olayına karıştığı belirlenen kasa hırsızının yanından ayırmadığı çantasında ruhsatsız silah, kar maskesi,eldiven ile iş yerlerini açmada kullandığı demir makası ele geçirildi.
Şanlıurfa – Gaziantep karayolu üzerinde bulunan Evren sanayi sitesinde oto yedek parçası satan bir iş yerindeki kasadan 300 TL ile bulundurma ruhsatlı silah çaldığı iddiasıyla aranan hırsızlık şüphelisi Mehmet Behsat İ (25) dün gece yakalandı.
Kasa hırsızlığı suçundan aranan 25 yaşındaki Mehmet Behsat İ yolda yürürken devriye hezen polisler tarafından şüphe üzerine durduruldu. Yapılan üst aramasında yanında bulunan çantanın içersinde ruhsatsız silah, kar maskesi, eldiven ile demir makası ele geçirildi. Göz altına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürülen Mehmet Behsat İ’nin Evren sanayi sitesinde oto yedek parça satan iş yerindeki kasadan 300 TL ile bulundurma ruhsatlı silah çalan kişi olduğunu ortaya çıktı.
Hırsızlık suçundan 8 sabıkası bulunan 25 yaşındaki hırsızlık şüphelisinin kent merkezinde 5 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Mehmet Behsat İ’nin hırsızlık yaptığı yerlerden birinde kafesiyle birlikte kuş çaldığı da saptandı.
Çantasında kar maskesi, eldiven ve demir kesme makasıyla dolaşan kasa hırsızlık şüphelisi Mehmet Behsat İ Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliye ye sevk edildi. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilmek için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Mehmet Behsat İ gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.Sağlık Kontrolünden sonra Adliye’ye sevk edildi. (Haber Mustafa Bayer)
Güncel
Yayınlanma: 31 Aralık 2011 - 23:00
Kar maskeli kasa hırsızı yakalandı
Güncel
31 Aralık 2011 - 23:00
İlginizi Çekebilir









