İmparator Tatlıses korumasını işten attı haberlerinin ardından Twitter’de haberi yayınlayan gazeteye ateş püskürdü. Tatlıses haberin resmini paylaşarak; “Akşam gazetesi; hayatımı kurtaranı Kovmuşum, Benim hayatımı, Allah’ım kurtardı hatta o bir mermi bile atmadı” ifadelerini kullandı.
Gazetede yayınlanan haberde korumanın kovulmasına Tatlıses ailesinin karşı çıktığı iddia edilmişti. Tatlıses bu iddialara da Twitter’den yanıt verdi. İbrahim Tatlıses attığı Twitte; Aile fertleri benim kararlarıma müdahale edemez. Son sözü ben söylerim. Bazı insanlar çenesini tutacak. Çok çene kâr değil zarar getirir” sözlerine yer verdi.
Olay günü yaşananlara da yer veren İbrahim Tatlıses korumanın karşılık vermesi gerekirken boş kovan topladığını belirtti. İmparator Tatlıses; “Ben İbo’nun koruması olacağım adama ateş edecekler ben boş kovan toplayacağım öyle mi? Ulan önce kendim ölürüm. Ayrıca bizde kimsenin hakkı kalmaz” sözlerini saf etti.
Ayrıca aynı haberde çıkan korumaya 5 Bin lira tazminat ödedi iddiasını da yalanlayan Tatlıses haber yazarına ateş püskürdü. İbrahim Tatlıses son Twitte ise ; “Korumaya 5 Bin Tl değil. Tam 9. 686. 94 ödendi Hangi geveze konuşmuşsa gelsin bizim muhasebeden alsın rakamları Sayın Yazar Samet Aday efendi” sözlerine yer vererek iddiaları yalanladı.
UrfaHA









