Karar şampiyona devam ederken açıklanacak. Avrupa medyası çıkacak sonucu merakla bekliyor. Çoğuna göre, Fenerbahçe bu sene Şampiyonlar Liginde yok.
İrlanda ERT Sporttan Arnri Roschdau, kritik haftaya girildiğini belirtirken, Aslında UEFA, kararı şampiyonadan önce açıklayıp konuyu kapatmak istiyordu. Fakat nedense gecikti. Şampiyonlar Ligine kısa bir süre kala belirsizliğin devamı sıkıntı yaratır. Bana göre karar haftaya açıklanır dedi.
Platini ile olan yakın ilişkisi nedeniyle isminin yazılmasını istemeyen bir Fransız gazeteci ise, Bütün dokümanlar incelendi. Avrupa Şampiyonası devam ederken Polonyada karar verecekler. F.Bahçeyi beklemeye almış olmaları kararın kodlarını ortaya koyuyor. Bence, Fenerbahçe bu yıl da ceza alacak diye konuştu.
İnfantinonun paniği
Wroclawda yaşadığım bir olay, UEFAnın konuyla ilgili sessizliğe ne kadar önem verdiğini ortaya koyması bakımından ilginçti. UEFA Genel Sekreteri Infantino Türk gazeteci olduğumu söyler söylemez, yanımdan uzaklaştı. Arkasından seslendim ama eliyle, Ağzıma fermuar çektim işareti yaparak, soru almayacğını belirtti.









