Seminerde konuşan Vali İzzettin Küçük, 1 yıl sonra yaklaşık 30 bin kişinin istihdam edileceği organize sanayi bölgesinin temelinin atılacağını söyledi.
İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda 3. Kariyer Semineri düzenlendi. Seminerde söz alan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük “Karşı karşıya olduğu en önemli sorun işsizliktir” diyerek “Bu kadar insana iş aş ve iş vermek zorundayız” ifadesini kullandı.
“Eğer bu ilde iş yeri açılmaz insanlar çalıştırılmazsa sonuçta devlet onlara bakmak zorunda. İş veren sadece işçi çalıştırmıyor, memlekete üretimle katkıda bulunuyor. Yani bu memlekete en hayırlı işleri işveren yapıyor” diye konuştu. Şanlıurfa’ya yapılan yatırımlara değinen Küçük, 2015 yılının sonunda yaklaşık 30 bin kişinin istihdam edileceği 3. Organize sanayinin temellerinin atılacağını belirtti. Küçük, temelleri atılacak organize sanayi bölgesinde Türkiye’nin en büyük firmalarının yer alacağını söyledi.
UrfaHA








