Taraftar Hakları Derneği Başkanı Devrim Cem Erturan, 11 Ağustosta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçındaki davul yasağı kararının kaldırılması için idare mahkemesine başvuracaklarını bildirdi.
Erturan, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseride oynanacak TFF Süper Kupa maçıyla ilgili Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulunun davul yasağı kararı aldığını belirterek, Yasak kararının yürütmesinin durdurulması istemiyle yarın İzmir Bölge İdare Mahkemesine başvuracağız. Baskı ve yasaklara karşı özgür ve demokratik tribünler İstiyoruz dedi.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TFF Süper Kupa maçında, taraftarların davul, yanıcı, kesici ve zararlı maddeleri stada sokmasının yasak olduğunu bildirmişti .
Spor
Yayınlanma: 00 0000 - 00:00
Taraftar davul yasağına karşı
Spor
00 0000 - 00:00









