UEFA Avrupa Ligi play-off turunda akşam Hollanda takımı Twente ile karşılaşacak Bursasporun karşılaşmaya şampiyon formayla çıkacağı bildirildi.
Bursasporun resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının eşgüdüm toplantısı yapıldı. Bursa Atatürk Stadı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, UEFA delegesi, her iki kulübün yetkilileri, itfaiye amiri, sağlık ekibi amiri ve güvenlik amirleri katıldı.
Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda her iki takımın da sahada giyeceği formalar belirlendi. Bursaspor, bu akşamki müsabakada bu yıl özel olarak tasarlanan şampiyon formayla mücadele edecek. Twente takımı ise düz kırmızı formayla sahaya çıkacak.
Ayrıca, karşılaşmayı izlemeye gelecek taraftarlar için stadyum kapılarının saat 18.00de açılacağı ve müsabakada toplam 540 güvenlik görevlisinin görev yapacağı belirtildi.
Spor
Yayınlanma: 00 0000 - 00:00
Şampiyon forma ile sahada!
Spor
00 0000 - 00:00









