MHP Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ocakoğlu Urfa Flaş Haber Genel Yayın yönetmeni Reşit Öncel`e Önemli açıklamalarda bulundu. Ocakoğlu\'nun yaptığı açıklamada, MHP olarak birlik beraberlik içerisinde hareket ettiklerini ve güzel bir uyumla çalıştıklarını kaydeden MHP Şanlıurfa il teşkilat başkanı İbrahim Ocakoğlu, AK Parti iktidarında adeta köy haline dönen ve göç veren Şanlıurfa’nın önünü açmak için çalışmaya hazır olduklarının altını çizdiler.
MHP’nin artık ülke yönetiminde olma zorunluluğunun şart olduğu bir dönemde Türkiye’nin komşularıyla sıkıntılarının arttığı ve 13 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarının adeta PKK ile aleni bir şekilde pazarlık ederek vatanı bölünme noktasına getirdiğini ileri süren Ocakoğlu, ülkenin geleceği adına MHP`ye oy istediklerini söyledi.
“En Az 4 milletvekilli çıkaracağız”
Toplumun artık AK Parti’ye tepkili olduğunu ve bu seçimlerde halkın MHP’den yana tavır alacağına inandıklarını ifade eden Ocakoğlu, Şanlıurfa’da Urfa halkının desteğiyle en az 4 milletvekillini meclise yollayacağını ifade etti.









