Kurucu Psikolog Elvin Zeliha Göllü miniklerin gelişimlerini her konuda desteklediği gibi sosyal faaliyetlerden de geri kalmamaları için elinden geleni yapıyor.
İl dışından getirilen tiyatro grubu ile kreşte miniklere mükemmel bir gösteri sunuldu. Çocuklar Nasrettin Hoca’yı karşılarında görünce çok şaşırdılar ve mutlu oldular.
Psikolog Elvin Zeliha Göllü; Miniklerimizin mutluluğu her şeyden önemli gerek uzman Eğitimci kadromuz gerek branş derslerimiz gerekse sosyal etkinliklerimiz sadece çocuklarımızın gözlerinde yakaladığımız ufak bir tebessüm ve mutluluk ile yerini buluyor diyerek duygularını dile getirdi.
Bu dönemde çocuklara tiyatro kültürünü aşılayabilmenin çok önemli olduğunu belirten Göllü, sadece bunu sağlayabilmek için bile elinden gelenin fazlasını yaparak çocukların gelişimine her konuda katkıda bulunmak istediklerini söyledi.
Tahmini okuma suresi: 2 dakika.








