Ligin ilk yarısındaki vasat performansının ardından çıkışa geçen Brezilyalı futbolcu, özellikle son haftalarda müthiş bir çıkış yakalamıştı. Melonun sadece 7-8 maç oynaması beni rahatsız ediyor.
Ben sezon için para ödüyorum diyerek karamsar bir tablo çizen Başkan Ünal Aysalın bugün Teknik Direktör Fatih Terimle yapacağı toplantıya göre tecrübeli oyuncu için kararını vereceği bildirildi.
Ancak Aysalın aksine Terimin, Melonun kalmasını istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, Melonun 2 şampiyonlukta çok önemli bir rolü olduğunu düşündüğü ve kalması için harekete geçilmesini isteyeceği kaydedildi. Sarı-kırmızılılar, Melonun bonservisi için Juventusa 4 milyon euro önermiş ancak hayır yanıtını almıştı. İtalyanların 6.5 milyon euroda ısrar etmesi halinde Meloyu 1 sezon daha kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, geçen iki yılda kiralama parası olarak Juventusa toplam 3 milyon 250 bin euro ödedi.
Spor
Yayınlanma: 00 0000 - 00:00
Melonun kaderi belli oluyor
Spor
00 0000 - 00:00








