Ziyarette İl Müftüsü İhsan Açık, Müsiad Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti. Müsiad’ın çalışmaları hakkında bilgi alan Müftü Açık,müftülüğün çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
Ziyarette konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Metin Kürkçüoğlu, İl Müftülüğünün etkinliklerini çok yakinen takip ediyoruz. Özellikle de Şanlıurfa’da İl Müftülüğün bir sivil toplum örgütü kadar aktif olarak çalıştığınızı görüyoruz. Bu noktada da sizlere çok teşekkür ediyorim. Çünkü toplumu bilinçlendirmek çok önemlidir. Bu hususta da üzerinize düşen görevi yaptığınızı biliyoruz. Bizde MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak Müftülüğün ortaya koyacağı projelerde güçleri ölçüsünde maddi ve manevi destek vereceklerini kaydetti. Yoğun iş temposuna rağmen bizleri makamında kabul eden Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Acık’a teşekkür ediyoruz" diye konuştu . Müsiad şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda camilerde yapılacak çalışmalar konuşuldu.
Gerçekleştirilen ziyarete, Harran Üniversitesi İlahiyat fakültesi İslam Tarih ve Sanatları A.B.D. Başkanı Prof.Dr. Kasım Şulul, Eyyübiye İlçesine bağlı Kadıoğlu camii imam hatibi Mustafa Sefalı Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyelerİ Mehmet Bilal Yetkin, İbrahim Halil Yılmaz, Halil Delen, Ahmet Servi da katıldı.
Şanlıurfa Günceli Twitterden takip etmek için TıklayınızŞanlıurfa Günceli Facebooktan takip etmek için Tıklayınız








