MoussaSowun yanına aynı ayarda bir partner koymak isteyen sarılacivertliler, ilk hedef olarak belirledikleri Oscar Cardozo ile her konuda anlaşıp, Benficaya da 10 milyon euro önermişti.
Ancak Portekiz ekibinin, 14 milyon euroda diretmesi ve işi sürekli yokuşa sürmesi nedeniyle yönetim, alternatif golcü arayışına başladı. B planı olarak ise Fluminenseli Fredin masada olduğu öğrenildi.
5 GOLLE YILDIZLAŞTI
Bir dönem Lyon forması giyen ve futbol yaşantısına Fluminensede devam eden sambacı, FIFA Konfederasyon Kupasında attığı 5 golle (2 golü finalde İspanyaya kaydetti) yeniden dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertlilerin, Cardozo için Benficadan önümüzdeki hafta içinde de olumlu yanıt gelmemesi halinde Brezilyaya çıkarma yaparak Fred ve kulübü Fluminense ile masaya oturacağı belirtiliyor.
Fredin maliyetinin de Cardozodan daha uygun olduğu dile getirildi. Mali açıdan zorda olan Fluminensenin, yıldız oyuncuyu 7 milyon euro civarında bir rakama satmaya razı olacağı vurgulanıyor. Fenerbahçenin 2014 Dünya Kupasında forma giymeyi düşleyen ve bu nedenle Brezilyadan ayrılmak istemeyen Fredi ikna etmesi halinde bu transferi bitirebileceği bildirildi.
Spor
Yayınlanma: 00 0000 - 00:00
F.Bahçede forvet bilmecesi!
Spor
00 0000 - 00:00








