Yapılan açıklamaya göre; Eyyübiye ilçesini Huzurlu, Modern, Yeşiller içinde bir ilçe yapma sloganıyla seçim çalışmasını sürdüren Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslıhan ilk olarak Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı İbrahim Tapışık’tan Bedensel Engellerin sorunları hakkında bilgi aldı. Aslıhan Eyyübiye İlçesinde hiçbir engelli vatandaşımı ötekileştirmeden engelsiz bir ilçe oluşturacaklarını ifade etti.
Daha sonra Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Reşat Özmen’i ziyaret eden Aslıhan sendika başkanıyla yaptığı görüşmede yerel yönetimden beklentileri hakkında bilgiler aldı. Aslıhan Eyyübiye İlçesinde İşçilerin alın teri kurumadan emeklerinin karşılığını alacakları bir belediye yönetimi oluşturacaklarını söyledi.
Ziyaretine Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretiyle sürdüren Aslıhan gelecekte Eyyübiye ilçesini Sanayi Merkezi haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.
Deyim yerindeyse soluk almadan seçim çalışmalarını sürdüren Aslıhan’in bir sonraki durağı kadıkendi Mahalle Muhtarı Mehmet Salih Arpacı oldu. Arpacıdan Mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan Aslıhan Eyyübiye ilçesine Belediye Başkanı olarak hizmet etmemiz kısmet olursa, bütün mahallerimizin sorunlarını muhtarlıklar aracığıyla tek tek çözüleceğini belirtti.
Daha sonra Mimarlar Odası Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek, Başkan Uğur Beyazgül’e görüşen Aslıhan. Beyazgül’ün tecrübelerinden yararlanarak Eyyübiye İlçemizin İmar sorununu örnek kentsel dönüşümü modeli uygulayarak çözeceğini söyledi.
Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslıhan ve beraberindeki heyet, dün en son Ruha-Der Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Murat Müjdeciyle görüştü. Aslıhan Sivil Toplum Kuruluşları Eyyübiye İlçemizde hakettiği yeri ve değeri görecektir. Bu nedenle Sivil Toplum Kuruluşluların fikirleri önerileri bizim için çok önemlidir dedi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslıhan ve beraberindekiler gecede 4 ayrı yerde ev toplantısı gerçekleştirdi. Eyyübiye halkının yoğun teveccühleriyle karşılaştığını belirterek Eyyübiye Halkına şahsına ve ekibine göstermiş oldukları ve günden güne artarak devam eden ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.
Aslıhan Eyyübiye İlçesini hak ettiği yerel yönetime kavuşturmak için Eyyübiye halkına hizmetkâr olacağını söyleyerek, her kesimi ve herkesi sahiplenen ve kimsesizlerin kimsesi olan bir belediye oluşturacağız. Eyyübiye İlçemizde her bir vatandaş birinci sınıf vatandaş olduğunu farkına varacaktır. Devletin şefkat elini vatandaşlarımızın eliyle buluşturacağız. Modern, Yaşanır ve Yeşiller içinde bir Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışacağız dedi.







